Λήμνος: "Κωπηλατώντας για Ελπίδα" - Πρωτοβουλία Αγάπης για τα Παιδιά με Καρκίνο - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Λήμνος: “Κωπηλατώντας για Ελπίδα” – Πρωτοβουλία Αγάπης για τα Παιδιά με Καρκίνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου στις 15 Φεβρουαρίου, μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αλληλεγγύης ετοιμάζεται να λάβει χώρα στη Λήμνο, στο γυμναστήριο Lemnos Hephaestus Forge σε συνεργασία με το Ίδρυμα Φλόγα.

Στις 16 Φεβρουαρίου, μια ομάδα ανθρώπων θα ενώσει τις δυνάμεις της σε έναν μαραθώνιο 42 χιλιομέτρων σε κωπηλατικά εργόμετρα, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για το Ίδρυμα Φλόγα. Η πρωτοβουλία αυτή, που ανήκει στον Λεωνίδα Γαργάλη, δήλωσε στο Limnoslive: “Η πάλη κατά του παιδικού καρκίνου είναι μια προτεραιότητα και κάθε προσπάθεια μετράει

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία θα έχουν την ευκαιρία να κωπηλατήσουν παρέα με τον Λεωνίδα και την ομάδα του, προσπαθώντας να συμπληρώσουν τα χιλιόμετρα. Το γυμναστήριο θα είναι ανοιχτό για όλους όσους επιθυμούν να δουν από κοντά την προσπάθεια και να στηρίξουν την πρωτοβουλία, με τον μαραθώνιο να ξεκινά στις 18:00 το απόγευμα. Παράλληλα, όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει στην προσπάθεια, κωπηλατώντας για όσα χιλιόμετρα θέλει.

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το Ίδρυμα Φλόγα, ένα ίδρυμα που στηρίζει παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους. Η συμμετοχή σε αυτά τα γεγονότα αποτελεί μια ευκαιρία για όλους να δείξουν τη στήριξή τους σε έναν σημαντικό αγώνα και να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου. Ο αγώνας ενάντια στην ασθένεια απαιτεί συλλογική προσπάθεια και αυτές οι πρωτοβουλίες αποτελούν ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

 

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα