Λήμνος: Βάζουν μια νηπιαγωγό για πάνω από 25 μαθητές - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Λήμνος: Βάζουν μια νηπιαγωγό για πάνω από 25 μαθητές

Δημοσιεύτηκε

στις

«Όχι» στη συγχώνευση δύο τμημάτων ολοήμερου του Νηπιαγωγείου Μούδρου λένε οι εκπαιδευτικοί Π.Ε. Λήμνου, καθώς θα υπάρχει μια νηπιαγωγός για πάνω από 25 μαθητές.

«Κυβέρνηση, Υπουργείο Παιδείας και Διευθύνσεις επιμένουν στην πολιτική εξοικονόμησης εκπαιδευτικών, σε βάρος της δημόσιας και δωρεάν προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης. Επιμένουν να διατηρούν τμήματα με πάνω από 15 νήπια, κόντρα στις επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις των συλλόγων εκπαιδευτικών και του κλάδου, φτάνοντας ακόμα και πάνω από τα 25 νήπια όπως γίνεται τώρα στο Νηπιαγωγείο Μούδρου» επισημαίνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης».

 

«Για να επιβάλουν αυτή την πολιτική, χρησιμοποιούν την αντιδραστική, αντιπαιδαγωγική αξιολόγηση που οδηγεί σε κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών, στο «διαίρει και βασίλευε» του λεγόμενου «κοινωνικού αυτοματισμού» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης»

Όχι στη συγχώνευση τμημάτων ολοήμερου στο Νηπιαγωγείο Μούδρου – Διορισμός αναπληρώτριας νηπιαγωγού ΤΩΡΑ!

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τη συγχώνευση σε ένα των 2 τμημάτων ολοήμερου του Νηπιαγωγείου Μούδρου, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία νηπιαγωγός για πάνω από 25 νήπια κατά παράβαση ακόμα και της υπάρχουσας, αντιπαιδαγωγικής νομοθεσίας!

Κυβέρνηση, Υπουργείο Παιδείας και Διευθύνσεις επιμένουν στην πολιτική εξοικονόμησης εκπαιδευτικών, σε βάρος της δημόσιας και δωρεάν προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης. Επιμένουν να διατηρούν τμήματα με πάνω από 15 νήπια, κόντρα στις επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις των συλλόγων εκπαιδευτικών και του κλάδου, φτάνοντας ακόμα και πάνω από τα 25 νήπια όπως γίνεται τώρα στο Νηπιαγωγείο Μούδρου.

Για να επιβάλουν αυτή την πολιτική, χρησιμοποιούν την αντιδραστική, αντιπαιδαγωγική αξιολόγηση που οδηγεί σε κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών, στο «διαίρει και βασίλευε» του λεγόμενου «κοινωνικού αυτοματισμού».

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Καταγγέλλουμε αυτή την πολιτική και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Καμιά συγχώνευση ολοήμερων τμημάτων στο Νηπιαγωγείο Μούδρου. – Άμεσο διορισμό αναπληρώτριας νηπιαγωγού.

Τμήματα μέχρι 15 νήπια σε όλα τα νηπιαγωγεία.

Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που καλύπτουν πραγματικά κενά στην εκπαίδευση.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα