«Ο Λυκειακός Παλμός του Μούδρου» πρόβαλε τη Λήμνο στο The Mall Athens! - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

«Ο Λυκειακός Παλμός του Μούδρου» πρόβαλε τη Λήμνο στο The Mall Athens!

Δημοσιεύτηκε

στις

Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, 6 μαθητές και μαθήτριες του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΥΔΡΟΥ και 2 εκπαιδευτικοί παρουσίασαν τη σχολική τους εφημερίδα «Ο Λυκειακός Παλμός του Μούδρου» στη Μαθητική Εμπορική Έκθεση που διοργάνωσε ο Oργανισμός Junior Achievement Greece στα πλαίσια του διαγωνισμού Μαθητική Εικονική Επιχείρηση, στο The Mall Athens

Την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς και ο κ. Αιμίλιος Κυριάκου, Πρόεδρος του ΔΣ του JA Greece, Διευθύνων Σύμβουλος Citi Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες παρουσίασαν με ενθουσιασμό το εκδοτικό τους πόνημα, εντυπωσίασαν, προέβαλαν το νησί της Λήμνου και καλλιέργησαν πολλές ήπιες δεξιότητές τους.

Τα μέλη της ομάδας του Γενικού Λυκείου Μούδρου αποτέλεσαν οι Λασκάρογλου Βάσω, Μαυρολάμπαδος Γιώργος, Μπατσούλη Μελίνα, Τέλλιος Σωτήρης, μαθητές της Α΄Λυκείου και Καρυδάκης Λεωνίδας και Κυριάκου Ειρήνη, μαθητές της Β΄Λυκείου.
Συνοδοί εκπαιδευτικοί οι υπεύθυνες του προγράμματος και της έκδοσης της εφημερίδας, ήταν οι κ.κ. Μαρία Παπαπαναγιώτου, Διευθύντρια του σχολείου και Λιζέτα Ταραμάνη, Φιλόλογος.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Στην Μαθητική Εμπορική Έκθεση βρέθηκε και στήριξε την ομάδα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λημνιακών Συλλόγων (Ο.Λ.ΣΥ), κ. Καραγιάννης Αντώνης και πολλοί Λημνιοί, καθώς και φίλοι του νησιού.

 

Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη την εφημερίδα “Καθημερινή”, το Επιμελητήριο Λέσβου, τον Εμπορικό Σύλλογο Μούδρου, και την Ομοσπονδiα Λημνiακών Συλλόγων (Ο.Λ.ΣΥ), καθώς και όλους όσους μας βοήθησαν στο στήσιμο της επιχείρησης. Επίσης, ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Λαζαρίδη-Παλαιολόγου Ευαγγελία για τον εικαστικό σχεδιασμό του περιπτέρου, το οποίο ήταν ιδιαίτερα καλαίσθητο.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα