Οι παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον ηλεκτροφωτισμό του Ανδρωνίου, το ΚΗΦΗ και τις Σχολικές Επιτροπές - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Οι παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον ηλεκτροφωτισμό του Ανδρωνίου, το ΚΗΦΗ και τις Σχολικές Επιτροπές

Δημοσιεύτηκε

στις

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7 Φεβρουαρίου, ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης μετέφερε το αίτημα 21 συνδημοτών μας, κατοίκων της περιοχής Ανδρωνίου για να ηλεκτροφωτιστεί το κομμάτι του δρόμου που οδηγεί από τον Άγιο Παντελεήμονα στο σπίτι του Τζάνερου.

Επίσης μετέφερε τα αιτήματα για ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου που στεγάζεται το ΚΗΦΗ, καθώς και την προμήθεια μικρού λεωφορείου για τη μετακίνηση των ωφελούμενων του προγράμματος.

Τέλος, έθεσε το ερώτημα αν θα διεκδικήσει ο Δήμος τη συνέχιση της λειτουργίας των σχολικών επιτροπών και μετά τις 30 Ιουνίου, ενισχυμένων με τα απαραίτητα κρατικά κονδύλια για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών των σχολείων.

Η απάντηση της Δημάρχου ήταν ότι αυτό λέει ο νόμος και δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να διεκδικήσουν μέσα από τους συλλόγους και τα σωματεία τους αύξηση των δαπανών για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων.

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα