Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για την 9η Καρναβαλική Παρέλαση Μύρινας - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για την 9η Καρναβαλική Παρέλαση Μύρινας

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου κ. Ιουλία Λυγδά ενημερώνει για την παράταση της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων από τα γκρουπ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην 9η Καρναβαλική Παρέλαση στη Μύρινα το πρωί της 9ης Μαρτίου. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024.

Στην Καρναβαλική Παρέλαση μπορούν να συμμετάσχουν ως οργανωμένα γκρουπ Πολιτιστικοί, Αθλητικοί και λοιποί Σύλλογοι, Αθλητικές Ομάδες, Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί, Ομάδες Φοιτητών και πολιτών.

Προσκαλούμε, επίσης τους Συλλόγους που πρόκειται να πραγματοποιήσουν αποκριάτικες εκδηλώσεις στην περιοχή τους (Ατσική, Κάσπακα, Μούδρο, Παναγιά, Πλάκα κλπ) να πάρουν μέρος στην κεντρική καρναβαλική παρέλαση του Δήμου στη Μύρινα, στέλνοντας μια αντιπροσωπευτική ομάδα, μέσω της οποίας θα προβληθεί και η δική τους εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22543-50015, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής αποστέλλονται στο email dlimnou@gmail.com.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα