Στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, η Ιωάννα Διαματάρη - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, η Ιωάννα Διαματάρη

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ιωάννα – Ελπίδα Διαματάρη συμμετείχε στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.

Στο περιθώριο της διαδικασίας, η Αντιδήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Δικτύου κ. Γιώργο Πατούλη, τον Αντιπρόεδρο και Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννη Φωστηρόπουλο και τη Γενική Διευθύντρια κ. Μαρία Κουρή σχετικά με μελλοντικές κοινές δράσεις στο νησί της Λήμνου. Επίσης, έγινε ανταλλαγή απόψεων με αυτοδιοικητικούς από όλη την Ελλάδα πάνω σε ζητήματα λειτουργίας των ΚΕΠ Υγείας.

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λήμνου, αναπτύχθηκε με στόχο τη συνένωση των δυνάμεων των Δήμων για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών τους στον τομέα της πρόληψης της υγείας. Ο ΕΔΔΥΠΠΥ επίσης στοχεύει στη δημιουργία ενός ενιαίου πλαισίου λειτουργίας των Δομών Υγείας στους Ο.Τ.Α., την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης στους Δήμους – μέλη και τη διαδημοτική συνεργασία με στόχο τη διεκδίκηση πόρων, εθνικών και ευρωπαϊκών, καθώς και τη διοργάνωση ετήσιων συνεδρίων και τοπικών εκδηλώσεων με θέμα την πρόληψη της υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα