Η Λιλιπούπολη ξαναζωντάνεψε από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Λήμνου! (εικόνες-βίντεο) - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Η Λιλιπούπολη ξαναζωντάνεψε από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Λήμνου! (εικόνες-βίντεο)

Δημοσιεύτηκε

στις

Likes: 44

Μια θαυμάσια συναυλία, με ιστορίες και τραγούδια της θρυλικής “Λιλιπούπολης”, έδωσε η Παιδική Χορωδία του Δήμου Λήμνου την Τετάρτη 3 Ιουλίου, υπό τη διεύθυνση – διδασκαλία του Γιάννη Χαριτάκη.

a group of people on a stage

Η θρυλική ραδιοφωνική εκπομπή “Εδώ Λιλιπούπολη” (1976-1980), που παρουσιάστηκε στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ όταν Διευθυντής του ήταν ο μεγάλος μας συνθέτης Μάνος Χατζιδάκης, ξαναζωντάνεψε στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου της Μύρινας, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα πλήθους μικρών και μεγάλων που παρακολούθησαν τη συναυλία.

a group of children on a stage

Διάλογοι και αφηγήσεις, σε επιμέλεια του Θεόδωρου Χαριτάκη, οι οποίοι αποδόθηκαν θαυμάσια από τον ίδιο και την Σοφία Γεωργιάδη, μας ταξίδεψαν με τρόπο μοναδικό στον φανταστικό κόσμο της Λιλιπούπολης. Τα κείμενα συνόδευσαν τα αγαπημένα μας τραγούδια, ενορχηστρωμένα κατάλληλα από τον υπεύθυνο της χορωδίας και με τη συνοδεία των εξαιρετικών μουσικών, του Αουλόν Μπινός, του Ηλία Γυφτονικολού και της Μυρτώς Ξηρουχάκη.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ιουλία Λυγδά.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα