Ο Πρόεδρος Μούδρου απαντά στη δεύτερη δήλωση Καλλιάνη "Δεν θα επιτρέψω να εξακολουθήσετε να ψεύδεστε" - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Ο Πρόεδρος Μούδρου απαντά στη δεύτερη δήλωση Καλλιάνη “Δεν θα επιτρέψω να εξακολουθήσετε να ψεύδεστε”

Δημοσιεύτηκε

στις

Likes: 18

Πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει στο νησί η αντιπαράθεση που ξέσπασε χθες ανάμεσα στον καθηγητή Μ.Ε. Λήμνου κ. Μάκη Καλλιάνη, και τον Πρόεδρο της κοινότητας Μούδρου, κ. Αντώνη Ζουπαντή. Με τους κάτοικους να σχολιάζουν έντονα την ανοιχτή αυτή σύγκρουση των δύο ανδρών…

 

Το χρονικό της αντιπαράθεσης

Χθες ο κ. Καλλιάνης προχώρησε σε καταγγελία για κατασπατάληση υδάτων στο θεατράκι του Μούδρου (Δείτε ΕΔΩ)

Ο Πρόεδρος του Μούδρου κ. Ζουπαντής με την σειρά του απάντησε δηλώνοντας παντελώς ψευδή την καταγγελία (Δείτε ΕΔΩ)

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Σήμερα απάντησε ο κ. Καλλιάνης με 5 δεδομένα προς τον Πρόεδρο Μούδρου (Δείτε ΕΔΩ)

Πριν λίγη ώρα ο Πρόεδρος του Μούδρου κ. Ζουπαντής έστειλε την απάντηση του στα 5 δεδομένα του κ. Καλλιάνη

 

Διαβάστε την τελικά απάντηση του Προέδρου:

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Κε Καλλιάνη 

Δεν είναι στις προθέσεις μου να συνεχίσω την αντιπαράθεση που ο ίδιος ανοίξατε εχθές .Οι αντιπαραθέσεις εξάλλου δεν είναι  του  χαρακτήρα μου, κάτι που γνωρίζουν όλοι καλά, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα επιτρέψω να εξακολουθήσετε να ψεύδεστε επιδιώκοντας να σπιλώσετε το θεσμό του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας και το άτομό μου . Με την απάντηση που δώσατε στην τοποθέτησή μου , δεν κάνατε τίποτα περισσότερο από το να πετάξετε τη μπάλα στην εξέδρα, επίκαιρο, καθώς είμαστε και σε περίοδο πανευρωπαικού πρωταθλήματος.

Το ερώτημα είναι ένα: Γιατί προσπαθείτε να σπιλώσετε το κύρος και το έργο  του  Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μούδρου ενώ γνωρίζετε,  μιας και κατήλθατε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με άλλον συνδυασμό (αντιπολιτευτικό σήμερα), ότι  ο Πρόεδρος δεν έχει το σύνολο των αρμοδιοτήτων , ούτε δικό του ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα αλλά απευθύνεται στον Αντιδήμαρχο για να τα διαθέτει και με προγραμματισμό και για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιπτώσεων.

Δεν θυμάμαι ούτε μία φορά από την ανάληψη των καθηκόντων μου να ζητήσατε κάποια συνάντηση μαζί μου, να επικοινωνήσατε καθ’οιονδήποτε τρόπο για να συζητήσουμε για τις εκδηλώσεις του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου ,πράγμα που κάνουν σύλλογοι, φορείς και ιδιώτες με τους οποίους έχουμε άριστες σχέσεις συνεργασίας προς όφελος της Κοινότητας και των κατοίκων της. Ποτέ!

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

                       

Τεχνηέντως αποφεύγετε και παραλείπετε να  απαντήσετε στο απλό, συγκεκριμένο ερώτημα που σας έθεσα και είναι ο λόγος που δήλωσα ότι θα υποβάλω μήνυση: Πότε επικοινωνήσατε μαζί μου και σε ποιον δήλωσα ότι δεν ξέρω από πού κλείνουν τα νερά .Σε ποιον συγκεκριμένα είπα «αφήστε τα, θα κλείσουν μόνα τους»

Περιμένω ακόμη την απάντησή σας και στα δυο παραπάνω ερωτήματα…..

Δεν θα απαντήσετε όμως διότι όλα όσα ισχυριστήκατε εχθές αποτελούν μόνο κατασκεύασμα δικό σας και δίχως άλλο κακόβουλη και συκοφαντική σε βάρος μου συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Εγώ ωστόσο θα απαντήσω στα δήθεν δεδομένα που απαριθμήσατε σήμερα με ευκολία γιατί αυτά αποκάλυψαν τις σκοπιμότητες της επίθεσής σας προς κατά του προσώπου μου.

Δεδομένο 1. Ως είθισται εκ των κανόνων της εθιμοτυπίας οι διοργανωτές εκδηλώσεων, όταν θέλουν να παρευρεθεί αιρετός, τον καλούν είτε προφορικά είτε με γραπτή πρόσκληση .Εσείς κάνατε επιλεκτικά καλέσματα αφήνοντας έξω τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας και τον Πρόεδρο της  Δημοτικής Κοινότητας γιατί απλά δεν τους θέλατε εκεί…. Είχατε τον σκοπό σας και το αποδείξατε με την προηγούμενη συμπεριφορά σας: Καμία δική σας επικοινωνία για οποιοδήποτε διαδικαστικό θέμα των εκδηλώσεων ,ούτε ένα τηλεφώνημα ,γιατί;

Δεδομένο 2. Εάν όντως την προηγούμενη ημέρα κατά την εκδήλωση του Σαββάτου 29/07/24 διαπιστώσατε όλα όσα διατείνεστε , γιατί δεν απευθυνθήκατε και δεν διαμαρτυρηθήκατε είτε σε εμένα είτε στον Αντιδήμαρχο ( ούτε αυτού το τηλέφωνο είχατε;)  για να ενεργήσουμε και να είναι όλα εντάξει την Κυριακή ; Δεν μας απευθύνατε αίτημα ή διαμαρτυρία διότι απλά ο χώρος ήταν καθαρός και φροντισμένος για να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις. Πού άραγε   αποσκοπεί αυτή η επίθεση στο πρόσωπο μου ; Τι θέλετε να πετύχετε;

Είστε κάτοικος Μούδρου και ενεργό μέλος της ομάδας «Δημοτική Κοινότητα Μούδρου» στο facebook. Φυσικά γνωρίζετε ότι με την πρώτη κιόλας ανάρτηση ανακοινώθηκαν ο αριθμός τηλεφώνου και η ηλεκτρονική διεύθυνση (email) για επικοινωνία μαζί μου. Εφόσον επιθυμούσατε να επικοινωνήσετε μαζί μου και τα είχατε στη διάθεσή σας , εντούτοις δεν επικοινωνήσατε! Προφανώς είχατε τους λόγους σας…..

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Θυμίζω ότι η κοινωνία του Μούδρου είναι μικρή και αν πράγματι αναζητούσατε το τηλέφωνο του Προέδρου ,θα σας το έδινε κάθε χωριανός, συνεργάτης σας, γονέας μαθητή σας, μέλος της χορωδίας, καταστηματάρχης κ.α. Αλλά ούτε αυτό κάνατε γιατί είχατε στο νου σας να  κάνετε  αντιπολίτευση ! Ξεχάσατε το βράδυ της Κυριακής, τη βραδιά της δεύτερης εκδήλωσης, ότι κρατούσατε το μικρόφωνο ως Μουσικό  Εργαστήρι Λήμνου και όχι ως Μ. Καλλιάνης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος άλλου αντιπολιτευόμενου συνδυασμού !

Δεδομένο 3. Εχθές το απόγευμα από τις 6:00μμ έως τις 9:00μμ έγινε εκ νέου έλεγχος από τεχνικούς στα αυτόματα ποτίσματα του πάρκου και ξέρετε τι διαπιστώθηκε ; Τα μοναδικά χαλασμένα μπεκ από τα δεκάδες που υπάρχουν  στο πάρκο ήταν μόνο δυο (2) μπροστά από το ανοιχτό θέατρο. Τα συγκεκριμένα βρέθηκαν εχθές σπασμένα (υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες)

Δεδομένο 4. Κακώς δεν σας ενδιαφέρει ποιος σπάει τα μπεκ και με ποιο τρόπο σπάνε , γιατί αυτό το θέμα έπρεπε να απασχολεί κάθε ενεργό πολίτη, πολλώ δε μάλλον έναν άνθρωπο που ζήτησε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του για να ενεργοποιηθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η δημοτική περιουσία είναι περιουσία όλων μας και για να αγοραστούν άλλα, κάτι άλλο δεν αγοράζεται.

Όσον αφορά στους καμένους προβολείς: Σε έλεγχο που έλαβε χώρα την Παρασκευή 28/07/24, ένα βράδυ πριν την πρώτη εκδήλωση άναβαν κανονικά. Οι προβολείς φέρουν ηλεκτρονικά συστήματα, καθώς γνωρίζω. Πόσοι από εμάς σβήσαμε το αυτοκίνητο μας ή κάποιο ηλεκτρονικό μηχάνημα κανονικά και όταν πήγαμε να το βάλουμε μπρος την επομένη, δεν δούλευε; Γιατί όμως δεν το αναφέρατε άμεσα ώστε να φέρουμε στο σημείο άλλους φορητούς προβολείς; Συγγνώμη ,ξέχασα, ήταν Σάββατο και δεν είχατε το τηλέφωνό μου…..

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Δεδομένο 5 . Η υποβολή μήνυσης και η επίκληση των δικαστηρίων δεν αφορά στην ασφάλεια  μιας εκδήλωσης ούτε στο ενδιαφέρον από τη ζημιά  των δυο μπεκ. Η υποβολή μήνυσης συνδέεται με τη σπίλωση του ονόματός μου ως Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας που επιδιώξατε να μειώσετε  και του οποίου το έργο θελήσατε να μηδενίσετε, ισχυριζόμενος ψευδώς  ότι δήθεν δεν ήξερα από πού κλείνουν τα νερά, μολονότι ο ίδιος μαζί με τους τεχνικούς τα ρυθμίζουμε σε τακτική βάση, γεγονός που βεβαιώνουν άπαντες. Η υποβολή μήνυσης συνδέεται με ένα ανύπαρκτο, ψευδές περιστατικό που ισχυριστήκατε δημόσια σε απεριόριστο αριθμό προσώπων στο διαδίκτυο ότι έλαβε χώρα ενώ δεν έγινε ποτέ και το ισχυριστήκατε με σκοπό να βλάψετε την τιμή και την υπόληψή μου. Ουδέποτε αδιαφόρησα στην παραμικρή διαρροή νερού και ουδέποτε με καλέσατε να μου αναφέρετε το οιοδήποτε.

Δεδομένο 6. Ελπίζουμε όλα αυτά να γίνουν κατανοητά και του χρόνου να δείξετε τον δέοντα  σεβασμό στους θεσμούς και φυσικά να κάνετε ορθή χρήση του χρόνου και των μέσων που σας δίνονται . Σας δίνω εδώ τον αριθμό τηλεφώνου μου για να μη ρωτάτε και μην  ψάχνατε  να το βρείτε: 6972299214 (email Κοινότητας Μούδρου:  koinotitamoudrou@gmail.com)

Κε Καλλιάνη ,όλοι κριθήκαμε, κρινόμαστε και θα κριθούμε θεσμικά!

Ο ίδιος παραμένω προσηλωμένος στα καθήκοντά μου , με συνέπεια ,σοβαρότητα, ισχυρή θέληση και μεράκι με στόχο τις προοπτικές ανάπτυξης του Μούδρου και την επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας καθώς και χρόνιων.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Παραμένουμε στη διάθεση όλων των κατοίκων για να πάμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει!

Αντώνης Ζουπαντής

Πρόεδρος   Δημοτικής Κοινότητας Μούδρου

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα