Λήμνος: Μετέφεραν Μηνύματα Ελπίδας, Δύναμης, Αισιοδοξίας στο Πανελλήνιο! Είστε σπουδαίες σας ευχαριστούμε! (βίντεο -εικόνες) - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Λήμνος: Μετέφεραν Μηνύματα Ελπίδας, Δύναμης, Αισιοδοξίας στο Πανελλήνιο! Είστε σπουδαίες σας ευχαριστούμε! (βίντεο -εικόνες)

Δημοσιεύτηκε

στις

Σε μια ιδιαίτερα κοινωνικά χρήσιμη, αλλά συμβολικά εξαιρετική ζωντανή σύνδεση από την Λήμνο προχώρησε η ανταποκρίτρια του Mega και One tv Νατάσα Ταραράκη που είχε ως αντικείμενο μια τεράστια κοινωνική ιατρική πρόκληση που δεν είναι άλλο από τον Καρκίνο στο ONE TV.

Οι κυρίες Ελένη Ρούφου, Λίτσα Λασκαρίδου και η Χρίστινα Κουκουτού, μετέφεραν μηνύματα ελπίδας, δύναμης, αισιοδοξίας στο Πανελλήνιο τονίζοντας παράλληλα και τις ελλείψεις σε ιατροτεχνολογικο επίπεδο που παρουσιάζει το νησί.

 

Την ίδια στιγμή, κάτι που απέδωσε μεγάλο συμβολισμό στην ζωντανή σύνδεση αλλά και μήνυμα Ελληνικότητας και αποφασιστικότητας, ήταν όταν ήχησαν οι σειρήνες μέσα στα πλαίσια της μεγάλης πανελλαδικής άσκησης προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε συνδυασμό με το ιατρικό θέμα που βρισκόταν σε εξέλιξη κάτι που δεν παρέλειψε να σχολιάσει η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαίρα Μπάρμπα

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

 

Δείτε ολόκληρη την ζωντανή σύνδεση η οποία εμπεριέχει πολλαπλά μηνύματα που έστειλε η Λήμνος και το Άλμα Ζωής σε ολόκληρη την Ελλάδα!

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Δείτε βίντεο – φωτογραφικά κλικ από την χθεσινή κοινωνική πορεία!


 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement
Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα