Λήμνος: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους Δικαιούχους έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης μετά τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα - Limnos Live
Connect with us

Λήμνος

Λήμνος: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους Δικαιούχους έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης μετά τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα

Δημοσιεύτηκε

στις

Μετά την εκδήλωση των καταστροφικών καιρικών φαινομένων στο νησί της Λήμνου τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, σας γνωρίζουμε ότι οι υποψήφιοι δικαιούχοι οικονομικής ενίσχυσης υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση εντός χρονικού διαστήματος 45 ημερών από την ημερομηνία εκδήλωσης της φυσικής καταστροφής.

 

Η αίτηση θα πρέπει να κατατεθεί στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Δήμου Λήμνου (τηλ. 22540-24484 και  email: dlimnou.protokolo@gmail.com ) συνοδευόμενη από:

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

α) Αίτηση του δικαιούχου ή εξουσιοδοτημένου προσώπου (βλ. Παράρτημα).

β) Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος (Έντυπο Ε1) τελευταίου φορολογικού έτους, για το οποίο υποχρεούται να έχει υποβάλει δήλωση ο αιτών ή έχει ήδη υποβάλει
(για την επιβεβαίωση της κύριας ιδιόκτητης, μισθωμένης ή παραχωρημένης κατοικίας ή της δευτερεύουσας ιδιόκτητης κατοικίας και τον αριθμό των εξαρτώμενων ή/και φιλοξενούμενων μελών του δικαιούχου).

γ) Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων (Έντυπο Ε9) τελευταίου φορολογικού έτους, για το οποίο υποχρεούται να έχει υποβάλει δήλωση ο αιτών ή έχει ήδη υποβάλει, για τις περιπτώσεις ιδιόκτητης κατοικίας, σύμφωνα με την Αριθμ.31ΕΞ2023 ΚΥΑ (ΦΕΚ 5072Β’/16-08-2023)

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση ΕΔΩ

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Προσθήκη σχολίου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα