Λήμνος: Τελικά "Τα μεταξωτά βρακιά, θέλνε κι’ επιδέξια σκέλια" και με την βούλα! - Limnos Live
Connect with us

Απόψεις

Λήμνος: Τελικά “Τα μεταξωτά βρακιά, θέλνε κι’ επιδέξια σκέλια” και με την βούλα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Likes: 177

Σε πρόσφατο άρθρο του limnoslive.gr με τίτλο “Λήμνος: Τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν κι επιδέξια σκέλια“, ο Σύμβουλος διοίκησης επικοινωνίας και μάρκετινγκ αλλά και ιδιοκτήτης ακινήτων στο νησί, Πάνος Τσινόπουλος, κατέθεσε επώνυμα τις απόψεις του σχετικά με το παρόν και το μέλλον της Λήμνου.

Μιας Λήμνου που πλέον απέχει πολύ από το νησί που ήταν πριν 20 χρόνια, όταν υπήρξε άτυπος σύμβουλος και μαθητής στην πολιτική επικοινωνία του Έπαρχου Πέτρου Σάμολη.

Η Λήμνος πλέον δεν βασίζεται σε έσοδα από τον Στρατό ή τους Δημόσιους υπαλλήλους ή και τους συνταξιούχους αλλά στον ιδιώτη επενδυτή.

Η αλλαγή σκυτάλης στον Δήμο Λήμνου είναι συνολική και εμπεριέχει ελάχιστα στοιχεία από παλαιότερους και γνωστούς στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό δημιουργεί σε αυτή την αρχική φάση την απόλυτα εύλογη απορία, αλλά και αβεβαιότητα του ιδιώτη επενδυτή στο πως θα κινηθεί η νέα δημοτική αρχή.
Ο σύμβουλος διοίκησης και επικοινωνίας, σε τέτοιες περιπτώσεις, προτείνει να υπάρχει συζήτηση – διάλογος, με παλαιότερους που έχουν θητεύσει με επιτυχία σε παρόμοιες θέσεις, ώστε σε αυτό το κρίσιμο σημείο για την τοπική επενδυτική πορεία να μην αλλάξει το κλίμα εμπιστοσύνης προς το νησί της Λήμνου που είναι ταχύτατα αναπτυσσόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Ένα από τα ονόματα που αναφέρθηκαν και που κατά την προσωπική του άποψη, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα ο λόγος του είναι αυτό του κου Μαυροθασσίτη.
Σε αυτή την περίπτωση δεν τέθηκε καμιάς μορφής πρόταση ούτε άμεση, ούτε έμμεση, να αναλάβει κάποια θέση ο κος Παναγιώτης Μαυροθαλασσίτης ή και κάποιοι άλλοι, μέχρι να ομαλοποιηθεί η μετάβαση και να αρχίσει πλέον να κερδίζει την εμπιστοσύνη του επενδυτή η νέα αρχή μέσα από το παραγόμενο έργο της.

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις Μαυροθαλασσίτη – Τσινόπουλου, ήταν και παραμένουν διαχρονικά καλές, ο πρώην Έπαρχος δεν έκρυψε την απορία του για την αναφορά στο όνομα του και ουδέποτε εξέφρασε την επιθυμία είτε για άμεση, είτε για έμμεση εμπλοκή στα τοπικά. Αν και στο άρθρο ήταν και είναι ξεκάθαρη, η θέση του γράφοντος ότι η ανταλλαγή απόψεων με παλαιότερους αυτοδιοικητικούς θα ήταν πολύ χρήσιμη στην χάραξη της νέας πορείας ώστε να αποφευχθούν επαναλήψεις λαθών.

Το επίμαχο κομμάτι

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ, αλλά αυτή την φορά σωστά και όχι όπως θα ήθελαν ορισμένοι…

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Παράδειγμα ελάχιστοι γνωρίζουν είτε τον συμπαθούν, είτε όχι ,ο κ. Χατζηδιαμαντής Αντώνης, υπήρξε από ηλικία 27 ετών σύμβουλος του τότε Δημάρχου κ. Κασσίμη

Έτσι χρειάστηκε τώρα ο γράφων να επανατοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει ότι, όσα γράφει και αναφέρει τόσο για τον Παναγιώτη Μαυροθαλασσίτη, όσο και σε άλλους που αναφέρθηκε ή θα αναφερθεί μελλοντικά, είναι καθαρά προσωπική του άποψη και καθόλου προϊόν προσωπικής συζήτησης ή καθοδήγησης με τα αναφερόμενα άτομα.

Τόσο η τοπική, όσο και η προσωπική του πορεία, του επιτρέπουν να έχει έμπρακτη άποψη και με δεδομένη την διαχρονική συμμετοχή της μητέρας του στα κοινά του τόπου.

 

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Advertisement

Τελικά πράγματι ισχύει στο ακέραιο ο τίτλος του άρθρου – άποψη ότι “Τα μεταξωτά βρακιά, θέλνε κι’ επιδέξια σκέλια” και με την βούλα!

 

Πάνος Τσινόπουλος Σύμβουλος διοίκησης επικοινωνίας και μάρκετινγκ, ιδιοκτήτης ακινήτων

Google News Icon

Σας άρεσε το άρθρο? Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο!
Ακολουθήστε το LimnosLive.gr στο Google News.

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
Διαφήμηση
Διαφήμηση

Επικαιρότητα